Cruiser 2000

Nitro scooters Cruiser 2500 GOLD (2018)

Új 2018 model! 60V brushless kefe nélküli motor! 2500W max.teljesítmény, 5x12V 12Ah Premium akkumulátor, teherbírás max. 150 kg, max. 45 km/h, hatótávolság max. 32 km, rugós első/hátsó villa (új fajta), 2x kulcs, új fajta töltö, 11,5" felfújható gumi, fekete szín. Kivehető ülés benne van az árban , LED szett féklámpával benne van az árban , Exkluzív 2 éves garancia, 3 év a motorra! Csak Nitro scooters kínálja a piacon!
259.000 Ft

Max terhelés :

150 kg

Javasolt max terhelés :

120 kg

Max sebesség TURBÓ MÓD :

45 km/ h

Max sebesség  ECO módban :

25 km/ h

Roller max. teljesítmény:

2500W

Motorteljesítmény ECO üzemmód :

1000W

Megtehető út egy feltöltéssel :

kb. 20 km*

Megtehető út ECO módban :

max. 32 km*

Max. motor fordulatszáma :

4800 RPM

Akkumulátor :

60V  (5x12V 12 Ah) zselés

Akkumulátor töltés kijelző :

LED panel a kormányon

Töltési idő :

6-8 óra

Töltés :

Igen – beépített, külső

Első / hátsó LED lámpa :

igen - új típus

Hátsó féklámpa :

igen - új típus

Aktiválás / ki kulcsal :

igen

Az első felfüggesztés :

központi rugós (új típus)

Hátsó felfüggesztés :

dupla rugalmas (új típus)

Fék :   

tárcsafék (elöl és hátul)

Gumiabroncsok :

11,5" Allroad, CST márka

Kormány :       

BMX Típusú széles, állítható

Felhajtó egység :

Igen

Kivehető ülés :       

igen         (térítés ellenében 5.900Ft)

Szín :

fekete

Súly akkumulátorral :

50 kg

Akkumulátor súlya :

4,4 kg x 5

Méretek (D x Sz x M) :

125 x 29 x 113 (47) cm

Doboz méretei (H x Sz x M) :

130 x 38 x 50 cm

Garancia :                                          

24 hónap + 12 hónap a motor-ra

* A felhasználó súlyától és stílusától függ.

 

A Nitro scooters roller berendezés:

LED-es világítás

Minden elektromos rollereink kínálnak integrált elülső és egy új hátsó LED-es lámpát. Az első lámpa 7 nagy erejű LED-et tartalmaz. Fékezés közben a hátsó LED lámpa dupla fényerővel világit. Ez az integrált fény jelentősen növeli a vezetés biztonságát. A világítás saját akkumulátorokról működik, de hála a LED technológiénak, a fogyasztás gyakorlatilag nulla. Világítás lekapcsolható, de a hátsó féklámpa ilyenkor is működik.

Kerekek (3 fajta)

36V modellekben márkás Kenda 10.5" gumik vannak használva, amit a nagyon jól bevált a benzines modellektől vettünk át, ezek remekül csillapitják a rezgéseket a közúti hibákat a gumik nagyon jó tapadást biztositanak, megelőzve a nem várt baleseteket. Az összes 48V és 60V modelleink már csak a nagyobb gumival jönnek ki, azaz akár 11,5" (allroad) vagy 11" (utcai) gumival. Cégünk csak márkás Kenda és CST gumiabroncsokat használ, amelyeknek hosszabb az élethossza, jobban ellenállnak a repedéseknek, a külső stabilitása nagyobb.

Gázkar (3 kapcsolási üzemmódal)

Az indikátor megjeleníti az akkumulátor kapacitását erős jóllátható LED panelen, amely a gázkar mellett található a kormány jobb oldalán. 3 színű LED-ek jelzik az Akku aktuális állapotát amely segit megjeleniteni az akkumulátor pillanatnyi merültségi szintjét. Induláskor csak egy kicsi fordultat a gázkarral felé és a robogó folyamatosan 'adagolható gáz mellett' mozgásba lendül.

Az egyik újítás a három választható teljesítmény mód a XE1000 és XE1200. A teljesítmény átváltó (ECO / TURBO) redukálja benyomva az erőt és a sebességet kb a felére, A piros gomb megnyomásával aktiváljuk gazdaságos üzemmódót (ECO), ilyenkor a motor teljesítménye automatikusan csökken, körülbelül 750W-ra. Ebben az üzemmódban, akkor az akkumulátort kíméljük és hosszabb útvonalat tudunk megtenni egyetlen feltöltéssel. Ha a piros gomb ki van kapcsolva, a roller teljes erővel fut . Hogy tovább csökkentsük a teljesítményt, hogy megközelítse az 500W-ot (kezdők és gyermekek számára bérleti idősebb felhasználók stb), aktivvá tudjuk tenni az új SUPER ECO módót, ez az elektronikánál található fik kábel csatlakoztatásával történhet.

Felfüggesztés

Az elektromos modelljeink fel vannak szerelve  első és hátsó felfüggesztéssel. Az első felfüggesztést tartalmaznak még a  benzines modelljeink is,így sokkal stabilabb és tartósabbak az új rollerek mint ha a régi verziójuak. Régebbi modelleknél erős oldalvillákat kombináltak, de nem volt rugó, az új modelleknél új első rugók járulnak hozzá a biztonságos haladáshoz. A legújabb modelleken egy csapágyas lengőkar megoldást alkalmazott a gyár, így minimális szervizelést igényel az önzárós csavarok meghúzása,  zavartalanul kezdődhet a szezon ! A hátsó csuklós felfüggesztés által biztosított két erős rugó maximális vezetési kényelmet biztosít egyenetlen úttesten is.

Fékek és kormány

Széles verseny kormány, amely elengedhetetlen a biztonság és a könnyű kezelhetőség szempontjából, nagyobb sebességnél. A biztonság növelése érdekében a BMX kormány közepén szivacsos védő teszi biztonságosabbá a rollert. A kormányon lehet csökkenteni a magasságot ha szükséges, néhány centiméter tűrése van, így megoldott a magassági beállítása. A jobb kézzel vezéreljük gázt (gyorsítás) és a fékkar is jobb oldalt van (mint azt a motorkerékpároknál). A bal kéz vezérli a hátsó fékkart. Aki jobban hozzászokott a fékrendszer /jobb bal/ fordított helyzetéhez a fékkarok fékezési sorrendje /első-hátsó/kérésre felcserélhető. Fékrendszer 2015-ben, teljesen megváltozott  az új innovációnak köszönhetően - új Sport fékkarok karokat és az új féktárcsákat kaptak a modellek. Ezzel egyidőben megújultak a  féknyergek,  új típusú J.A.K. típusú nyergekkel van az összes modell szerelve amely sokkal egyszerűbb rendszerű és könnyebb beállítást tesz lehetővé, és sokkal stabilabb, mint a régebbi típusú féknyergek. Az új innováció lényege, hogy pár méterrel előbb tudunk megállni. A fékkarokban gyárilag integrált lyukak (menetes), biztosítják,  hogy képes legyen szabványos visszapillantó tükröket felszerelni, itt célszerű az eredeti Nitroscooters tükröket megvásárolni a rollerhez, amelyek jelentősen hozzájárulnak a biztonságos vezetéshez a forgalomban.

Egyéb

Az új ülésrendszer segítségével könnyebben eltávolítható az ülés amely növeli a kényelmet és erősebb tartást biztosít, és biztonságban érzi magát a használó manőverezéseknél. Az ülés állítható és alkalmazható magasabb személynél is. Határozottan ajánljuk mindenki számára az elektromos rollerekhez, mivel biztonságosabb a használat. Hogy tovább növeljük a vezetés biztonságát minden rollerhez gyárilag szerelt csengőt adunk. Tárolásnál vagy szállításnál a rollert  gyorsan és egyszerűen 'összehajtva' tudjuk mozgatni  egy kart elmozdítva,amely néhány másodpercig tart csupán. A könnyebb kezelhetőség érdekében a roller akkumulátor könnyen eltávolítható a rollerből. Az akkumulátorok egy zsákba vannak tárolva és a roller akkumulátor  egyetlen kábellal van csatlakoztatva.

Amennyiben külső töltésre is szükség van, pl szállodában a szobában, akkor vásárolhat egy külső töltő kábel, amely lehetővé teszi hogy az akkumulátort kiszedve a rollerből , csak azt töltsük a roller nélkül.

Minden rollert eladás előtt műszakilag átvizsgálunk, amely az alábbi feladatokat foglalja magában:

 • ellenőrizzük a megfelelő működést / motorteljesítmény, vezérlés,feszültség / Láncfeszesség ellenőrzése
 • Fékrendszer beállítása és ellenőrzése
 • Első felfüggesztés ellenőrzése együttesen. túlfeszültség-vezérlés ellenúrzés
 • Hátsó csuklós felfüggesztés, rugós rendszer ellenőrzés
 • Keréknyomás ellenőrzés
 • LED teljesítmény vezérlőpanel és a gázkar ellenőrzés
 • A helyes működés ellenőrzése a vezérlőegység check
 • világítás vezérlés és elektromos funkciók, pl.: a féklámpa és így tovább.

Technikai újítások a Nitroscooters rollereknéll:

 • Megerősített kialakítás - az első villa, oldalsó első felfüggesztés
 • Új első rugó hosszabb élettartam és a nagyobb erősség
 • Első felfüggesztésbe felszerelhető csapágyak
 • innovatív összecsukható rendszer
 • új vezérlőegység
 • Nagyobb kapacitású akkumulátorok hosszabb élettartam és a tartósság
 • korszerűsített, rozsdamentes féktárcsák
 • Erősebb féknyergek J.A.K. - a minimális szervíz

Kinek javasoljuk?

Alkalmas minden korosztálynak erőkorlátozás bekapcsolása után GAZDASÁGOS használat, még több megtehető út. Az időszakos és indulások elötti ellenőrzések fontosak! viszont nagyon egyszerűek - a gyújtás ráadása után a gázkar elforditásával egyidőben a roller azonnal elindul. Javasoljuk, hogy vásároljanak  ülést, növeli a stabilitást és biztonságot jelent. Kiegészítők, mint első sárvédő, hátsó sárvédő hosszabbító hasznos kiegészitők lehetnek

c2000_02-kopie
c2000_01-kopie
c2000_05-kopie
dsc_01471
c2000_08-kopie
c2000_09-kopie
0681
c2000_11-kopie
0579
c2000_13-kopie
0432
c2000_16-kopie
c2000_17-kopie